Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

The European Library Mini Searchbox:

The European Library: www.theeuropeanlibrary.org

Η Τhe European Library (Ευρωπαϊκή Βιβλιοθήκη) είναι η διαδικτυακή πύλη που παρέχει ενιαία πρόσβαση στους καταλόγους και τις διαθέσιμες ψηφιακές συλλογές των εθνικών βιβλιοθηκών των χωρών της Ευρώπης. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και απλά βιβλιογραφικές αναφορές, βιβλία, μουσική, περιοδικά, χάρτες, κ.ά, τα περισσότερα από τα οποία είναι ελεύθερα προσβάσιμα.


The European Library Mini Searchbox:

Μία μίνι βιβλιοθήκη στο website σας


Η Τhe European Library δημιούργησε και παρέχει δωρεάν ένα μίνι κουτί αναζήτησης που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στο website σας.
Τοποθετώντας ένα μίνι κουτί αναζήτησης στον διαδικτυακό σας τόπο δίνετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να πληκτρολογούν απευθείας την αναζήτησή τους στα περιεχόμενα της Τhe European Library.

Τα βήματα εγκατάστασης:
1. Στη σελίδα
http://libraries।theeuropeanlibrary.org/minisearchbox_en.html# θα βρείτε τις οδηγίες στα αγγλικά
2. Πατήστε στο
Click here για να ανοίξει το mini searchbox generator, ο παραγωγός του κουτιού αναζήτησης
3. Εισάγετε τον κωδικό UEGRM702, την ηλεκτρονική διεύθυνση του διαδικτυακού σας τόπου (URL) και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομίου (e-mail) στο mini searchbox generator. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε ακόμη να επιλέξετε το μέγεθος και τους χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν στη δική σας ιστοσελίδα.

Αυτό είναι όλο! Δημιουργήσατε στο website σας ένα μίνι κουτί αναζήτησης στα περιεχόμενα των εθνικών βιβλιοθηκών της Ευρώπης!

2 σχόλια:

ggk είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διευκολύνουν τη ζωή μου τέτοιου είδους υπηρεσίες. Μη μιλήσω δε για το πόσο χρόνο μπορεί να σου σώσει το search box και.. πόσο χαριτωμένο είναι!

dimza είπε...

Τότε χαίρομαι για την χρησιμότητά του...